Novi Sad
14.07.2023.
11:51 > 11:51
Barem u jednoj sali za dijalizu u bolnici na Mišeluku ne funkcioniše klima, tvrde pacijenti za 021.rs.
  • MM

    14.07.2023 12:53
    Sramotna tvrdja od bolnice da je sve ispravno.
    Pacijent sam dijalize 12 godina, i neretko se desavalo da ne rade klima ili grejanje, i dok smo bili jos na dijlzi kod bolnice. Svega smo se nagledali u klinickom, budj, zohari, prokisnjavanje, suga po posteljini,...
    Sto se tice hladjenja, proslog petak je jos radilo, malo slabije ali je radilo, kao i u ponedeljak. Pre 2 dana (prva smena u sredu), je potpuno stalo, ali samo u nasoj prostoriji, ostale sobe su u redu. Na 38 stepeni napolju, ostavljeni smo nakaceni na masine 4 sata u prostoriji u kojoj ne bi ni kera drzao od vrucine. Osoblje je bila gola voda do kraja smene, cak je i lekarka u jutarnjoj viziti komentarisala vrucinstinu. Hvala bogu pa su se setili jutros da nas prebace u druge prostorije. Sto su nas prebacili, ako je sve kako kazu, ispravno?
    Neka ta ista uprava koja tvrdi da je sve u redu, nek idu i borave tamo 4h bez ustajanja, bez vode, na +38c, pa da ih vidim. Ne dao nikome ovu muku sto mi prolazimo svaki drugi dan nakaceni na aparate, normalan zivot nam je misaona imenica - AKO UPRAVA BOLNICE NE MOZE DA NAM POMOGNE, DA NAM PRUZI OSNOVNO DOSTOJANSTVO, ONDA NEK NE ODMAZE LAZIMA. SRAMOTA.
  • Nica

    14.07.2023 12:50
    Istina je da u jednoj sali u kojoj se obavljala dijaliza ne radi klima i zato su pacijenti iz nje razmešteni. Uprvao sam proverila info kod jednog od pacijenata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna